mandag, august 17, 2009

Trapp i tre stadier...

STADIE 1:

Rødt vinylbelegg i en gusjebrun sjø. Tapetet var som dere ser knallrød og grusomt iøynefallende. Her måtte noe gjøres! Entrèen var dyster og veggene og trappetrinnene sugde til seg alt av lys. En liten entrè som denne synes jeg krever sin del lys og luftighet for å bli trivelig.

STADIE 2:
Gulvbelegget er fjernet og gelenderet er delvis malt. Selv om de gamle trinnene var helt nedslitt, syntes jeg det var kjempekoselig! Likte egentlig den blå-grå fargen ganske godt også, men litt lite spenst i alt det hvite.
STADIE 3:
Her har vi pusset ned mange lag med gammel maling på gelenderet og gitt det en ny frisk i halvblank sort skrud! Jeg synes det ble knallbra. I trappene er det lagt parkett, og det var visst fanden til jobb å legge (Nusse-mannen er en tålmodig sjel)... Selv om det gamle underlaget var aldri så sjarmerende og atmosfære-skapende til tusen, er vi nå kjempefornøyd med det ferdige resultatet. Lett å rengjøre og fint å se på -kan man ønske seg mer? Nå blir det moro å gå i trappen, he he. Som inspirasjonskilde pleier jeg å ta et søk på boligannonser på Finn.no og kikke på mye flott interiør og det var der jeg fikk idèen med det blanke, sorte. Jeg pleier å bruke nøkkel-ord som"herskapelig", "atmosfære" og "sjel", og får da opp masser av vakre og ikke minst spennende hus.
Eye-candy, som en viss Mr. Paradise Hotel ville kalt det...
Ha en fin Kveld!!!
5 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Så FINT det ble!! Vi skal også male trappen, og Ørjan sa akkurat at det kunne være lurt å bruke parkett i trappen!! Skal vise bildene til ham også, kanskje vi hærmer rett og slett!!!!!

Bea's verden sa...

Hei


Det ble kjempe fint:o)


klem fra Bea

Pure white vanilla and cats sa...

Ohhh va fin trappen blev :) Jættefin blogg me...kommer tillbaks hær igen!!!
Kramisar oss 3

CAROLINE sa...

Det ble kjempe lekkert! :) For en forandring, og for en kul ting med hvitt og sort gelender!

Fru Luna sa...

Nydelig trapp! Det gjorde seg virkelig med svart gelender.