fredag, august 21, 2009

O` salige Kirkelysestake!

I det siste har jeg kjent en snikende besettelse vokse frem og jeg skylder på Vakre Hjem og Interiør! Ved å lese dette bladet jevnlig i halvannet år nå, har lysten på en kirkelysestake festet seg med falkeklør i hjernen min. De roper imot meg i all sin herlighet i hvert eneste nummer! Men så kommer det store spørsmålet: hvor i alle dager får man tak i en??? Jeg vet at det finnes både antikke og rimeligere kopier, og jeg er interessert i sistnevnte. Har trålet nettet og Finn.no uten hell. Kalles de noe annet enn kirkelysestaker kanskje? Her har jeg tatt bilde av bilder i selve bladet, i mangel på bildefunn på nettet, for å vise dere hva jeg mener. Er de ikke nydelige? House Doctor har et par stykker i sin katalog (de eneste i hele verden jeg har klart å finne), men det må da finnes flere? Hjelp meg jenter! Hvordan skal jeg få tak i en?
Ha en Kjempeflott helg !!!
6 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Har du sjekket hos Den franske landstil ??
Linken finner du inne hos meg :)
Lykke til

Klem,Kari

Størhuset sa...

De er virkelig nydelige, jeg googlet det, og er endel nettbutikker so har de;
http://images.google.com/images?q=fransk%20kirkestake&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_en&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=no&tab=wi

Margrethes hus og hage sa...

...Og lysten på en kirkelysestake ble ikke mindre hos meg etter å ha sett alle de flotte bildene hos deg! De er virkelig flotte!

Hilsen Margrethe

hverdagsgodteri sa...

Nordhjem.dk har noen! Ja de er flotte.:)

karianne på landet sa...

gry-cecilie på låven på aurskog har hatt fra housedoctor veit jeg, hun har ikke nettbutikk, men på hjemmesiden hennes står det kontaktinfo (http://www.laaven.com/om-oss/)
tror ikke det skal være noe problem å få det sendt i posten, hun er kjempe hyggelig og behjelpelig:) men hun gifter seg i helga tror jeg, så kanskje ikke kontakte henne før til mandag.

håper du finner deg en i alle fall, de er kjempe fine:)

ha en fin helg:)

Fru Luna sa...

Nydelige bilder :)