tirsdag, november 04, 2008

Surprise surprise!

Se hva søte Bea fra den herlige bloggen Bea`s Verden har valgt å gi til meg! Det er utrolig hyggelig å vite at noen setter pris på å lese bloggen min. Og jeg anbefaler dere alle å ta turen innom for å se hva som skjer inne hos Bea! Det skal ihvertfall jeg gjøre fremover.

Skriftstørrelse Jeg vil selvfølgelig gi denne flotte awarden videre. Det er veldig mange inspirerende og ikke minst imponerende flotte blogger der ute, men hvis jeg skal plukke ut noen favoritter i dag, må det bli disse, som jeg nylig har oppdaget og nå stikker innom med jevne mellomrom:Den gamle stil -De svunne tider


Dette er en nydelig blogg full av smakfulle og inspirerende bilder! Oppussing og bygging av hus. Det er utrolig hva denne flotte damen får til, selv med 4(!) små barn. Veldig imponerende.


Silje-sin


Kjempekoselig blogg med masse fantastisk flotte bilder. Denne damen kan virkelig inspirere og er fryktelig flink til å fotografere!


Charm design


Jeg elsker stilen og den gode smaken til denne damen! Absolutt verdt et besøk hvis du ikke Skriftstørrelseallerede har vært innom.Ha en fortsatt Fin tirsdag!

4 kommentarer:

charm design sa...

Hei å tusen takk for veldige hyggelige ord.Setter kjempe pris på å få en award av deg,tusen takk.Skal ta den med meg videre til bloggen min.Klart du kan lenke bloggen min på siden din.Helt greit.Du må ha en kjempe fin kveld.

charm design sa...

Jeg er litt usikker på hvordan jeg lenker bloggene på siden min.Har du mlighet til å forklare meg det,.

charm design sa...

Tusen takk for hjelpen,da skal jeg prøve å få det til,data er nemlig ikke min sterkeste side.Ha en fin dag.

Guttemamma sa...

Gratulerer SÅ mye!! Liker den stripete sofa'n din SÅÅÅÅ godt! Ha en flott kveld videre!