torsdag, november 06, 2008

Julekort

Det er ikke lett å ta gode bilder av små barn. Før jeg startet i dag trodde jeg at akkurat det var en sannhet med modifikasjoner. Over 200 bilder senere vet jeg bedre.
Vi hadde det utrolig gøy, men opplevelsen tok meg likevel tilbake til november 2001; da jeg skulle fotografere hunden min Blackie på ekte amatørs vis med nisselue og rød hjertepute. Flotte portretter. Uten digitalkamera. 36 konsentrerte knips og timer med siklende posering senere, skulle endelig bildene forventningsfullt hentes hos FotoKnudsen. "Det er jo ikke så lett alltid" sa damen bak skranken med medlidenhet i blikket da hun overrakte meg posen. Alle bildene med hard slagskygge og ulne konturer gikk i søppelet, og siden den gang har det ikke blitt noen julebilder på hunder her i huset.
Nå prøver jeg meg altså med baby istedet, siden det sikkert er mye enklere å få til... Med litt flaks (og kameraet innstilt på BARN/DYR) var det noen få av de 200 bildene som ble fine nok til å bruke på julekortene. Lenge leve digitalkameraet!

JulePrinsessen

7 kommentarer:

Kari - My home is my Castle sa...

Helt nydelig :-))))

Klem,Kari

Fru Jensen's sa...

Nei det er ikke enkelt nei!! Men for ei flott lita prinsesse!!
Grugleder meg til vi skal forsøke! Har tatt noen ute nå i høst som vi kan bruke sånn i tilfelle ingen andre blir godkjente!

Ha en finfin kveld videre!!

My New England Dream sa...

Så flott den lille julejenta di er:) Nydelig bilde!

Tulip sa...

Nei, ikke lett å få fanget øyeblikket med sånne små krabater....

Bildet du har tatt ble kjempefint.Godt jobba!!!

A-mora sa...

For ei nydelig jente. Ser ut som ei porselensdukke:)

NUSSE sa...

Ja jeg synes selvfølgelig at hun er kjempeskjønn! Men hun pleier egentlig være litt guttete kledd; en liten tomboy-dukke i såfall, hehe. Første gang hun har så fin kjole på :-)

Nunne sa...

Koselig ny blogg for meg!
Skjønn juleprinsesse, sjøl om vi ikke fikk blikk-kontakt :)

God dag til deg i det koselige huset ditt!
Hilsen Nunne.