søndag, september 28, 2008

Zzzzzz-soverommet nesten ferdig!

Slik var soverommet da vi overtok huset i august, med hjemmelagede nattbord med skuffer og teppe...

Veggene er nå malt i Lady silkematt "Marrakesh"; en fantastisk spennende og flott farge! Er det ikke en sånn brungrå greie?, sa gutten bak malingsdisken på Obs! da jeg ba ham blande fargen. Det synes jeg var en lite flatterende beskrivelse....Marrakesh utropes herved til en av mine favorittfarger! :-) Soverommet er platet med beverpanel og vegger og lister er malt. Gulvet skal skiftes ved en senere anledning. Jeg synes faktisk at det er ganske rustikt og tøft!Fiine lampen fra IKEA. Kun kr. 139; Sånt liker vi!

Jeg digger kontraster og har fremhevet alle lidster ved å male dem i Lady halvblank eggehvit.Romantiske knagger som er med på å skape den riktige stemningen.

Bilder av arveprinsessen på veggen. Rammen og passepartoutet ble bestilt til bildene.Bruker en tynn dobbeldyne som sengeteppe. Mye enklere å vaske(!) og lettere å håndtere.


3 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Nydelig farge på et nydelig soverom med nydelige bilder av den nydelige prinsessen på de nydelige panelveggene......eh, Dere er såååå flinke!!!
Klemklem

NUSSE sa...

Takk takk. Bra du likte fargen. Du kan jo komme på liggebesøk? (skal hafargen på et gjesterom også, hihi)...

CAROLINE sa...

flott farge på veggene! :) likte gulvet godt også, du kan jo i tilfelle male det hvitt, det kan bli en kul kontrast siden du ikke har hverken hvite vegger eller hvit seng (ser det ut som).