torsdag, september 18, 2008

Skapet er ferdig!

Dette gamle skapet kjøpte svigermor til spottpris på Geilo. Vi syntes det var litt trist i gulnet trehvitt, så nå har malermester Nusse vært over med penselen og Lady eggehvit 40 glans. Skapet passet perfekt til koppene (eller omvendt?) jeg kjøpte på Åhlens nylig. De er kjempesøte og kostet kun 20 kroner/kopp.


8 kommentarer:

iden sa...

Det skapet ble jo kjempeflott! bra jobba! Og så mange andre gøye ting du har plassert prikken over i'en på også... utrolig hva litt hvitmaling kan gjøre!!:)

Fant deg forresten inne på NIB - velkommen i gjengen!:) og skal si du er en driftig blogger!! hehe! 21 innlegg på 20 dager - imponert!

God helg til deg, og gleder meg til å se mer!!

-iden

NUSSE sa...

Tusen takk for det! Ja, jeg har vært driftig til nå. Får se om jeg klarer å opprettholde det :-)

A-mora sa...

Skapet ble kjempefint. Benken du har malet har jeg også på kjøkkenet, har malt den i hvit jeg. Velkommen i gjengen i NIB

Hulda sa...

Skapet ble veldig fint! Det er underlig hvor mye noen malingsstrøk gjør med møbler. Har kikket litt i bloggen din, likte så godt roseknottene lengre ned på siden.

Jeg har også vært på Lysøen, men fikk ikke sett barnerommet jeg heller. Men, det så virkelig flott ut! Ole Bull hadde god smak han. ;)

Blå-hvit samlemani sa...

Den IKEA hyllen som du hadde malt lenger nede, ga meg en kjempeide. Jeg har sikkert sett den hyllen mange ganger på IKEA, men aldri tenkt at jeg skulle male den. Den kommer til å passe fint hos meg som hvit med alle koppene mine hengende...

Jeg ahr også sånne prikkete knotter i hvitt/ sølv, men jeg har dem på et svart skap .De er skikkelig tøffe. Du hadde mange andre knotter og kroker jeg også likte godt..

Jeg kommer gjerne igjen til din blogg. !

ha en fin helg!

Farmendamen sa...

..er det ikke moro å se endringer litt maling kan gjøre med ett møbel..?
Jeg har en benk i furu som står for tur, men tror jeg denne gangen vil satse på grått kanskje..
Jeg også har dilla på knotter, ligger noen rundt i mine skuffer, samt en til dille er engler...og mange auksjonsfunn av boller, asjetter osteklokker..ja jeg kan nevne i fleng..Det er så koselig å bli kjent med andre bloggere, jeg og er ganske så ny i denne blogglandia.

lillelise sa...

Det skapet ble kjempefint! Utrolig hva litt maling kan gjøre! Benken ble også fin.

Cathrines blogg sa...

NYDELIG!!! Så utrolig flink du er!
Kyss og klem ;o)