onsdag, november 04, 2009

Loppefunn og grisunger!

På lørdag var det duket for loppemarked på en barneskole her i Bergen, og endelig hadde jeg mulighet til å gå. Bihulebetennelse skulle ikke stoppe meg! Det har vært mange loppemarked og antikkmesser i det siste, men jeg har selvfølgelig vært på jobb og gått glipp av all moroa. Så på Lørdag stilte jeg opp en halv time før det åpnet (en gammel lopperev har da lært noen triks), og jeg hadde en god loppeassistent i min kjære mamma (les: lopper skal bæres fort til bilen slik at nye skatter raskt kan erobres).
Det var utrolig mye folk denne dagen og sjelden har jeg sett voksne mennesker knuffe og puffe hverandre bort med større iver enn det som var tilfellet i nips-hallen (gymsalen). Folk var helt ville! Jeg er pasifist av natur så jeg ruslet ut igjen ganske kjapt, men mamma fikk på mirakuløst vis tak i en nydelig blondeduk.
Puh! Livet på loppemarked er steintøft...


Lampen til høyre ble min for en femtilapp, og jeg synes den var kjempefin! Mamma kalte det en måneskinnslampe -jeg kaller det bestemorlampe. Skjønn var den uansett.

Denne dukkevuggen er godt brukt og trenger en overhaling. Med litt pussing og maling blir den nok fin! Skal legge ut bilder når ånden har vært over meg.

Akkurat dette skapet har jeg vært på utkikk etter lenge! Trenger et sommerskap ute på husveggen til kopper og fat etc. Det skal males i lys gråhvitt og så skal jeg feste hønsenetting over glassene. Idèen har jeg fått fra Vakre hjem & Interiør.
Til slutt noen bilder fra gangen der en ny liten gris har flyttet inn.
Ha en hyggelig onsdagskveld alle sammen!

6 kommentarer:

emmiverlasting sa...

Jeg må ta meg en tur på loppemarked snart skjønner jeg:o)

Margrethes hus og hage sa...

For noen herlige små griser, da :) Skjønne!

Det er en utfordring med albuer på loppemarked. Jeg mister litt av lysten til å kikke når det er sånn, og har gått mer over til å se på bruktbutikker.

Søte ting du har funnet. Gleder meg til å se skapet ditt ferdig med hønsenetting på :)

Hilsen Margrethe

Bette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bette sa...

Så fine griser!
Ha en god helg,skjønningen:)

God klem fra meg!

Anonym sa...

åå så fint et hus dere har.. jeg ser at man kan finne mye rart på loppis.. har jeg bare hatt et stort hus så skulle jeg gjort det samme;)

Livet er heeerlig sa...

Å så mye fint du fant på loppemarked :)
Heldiggris hihi :)
Ha en fortreffelig kveld
*Siv*