søndag, oktober 25, 2009

Barndomsminner og en rusten gyngestol...

Når jeg var liten jente pleide jeg å tilbringe noen sommerdager hos min mors kunstner-tante Titti på Sørlandet. Der har jeg uendelig mange gode minner fra, og ett av dem er om å konkurrere med kattene om en stor, deilig gyngestol fylt med de mykeste villsauskinn.


Verdens beste"Tante Titti" laget vakre dukker og bilder og kunne friste oss barn med en gedigen eventyrhage -full av høye trær å klatre i, hemmelige krinkelkroker, lett hysteriske høns og crocketspill. Utenfor hagen gikk de store hestene og gresset og det var ingen hunder som gikk i bånd. Med stranden få meter unna, er det ikke rart at dette var det reneste Paradis for oss barn. Akk, for en lykke...


Nå er det et par år siden jeg var på besøk hos Titti og co sist, og det var utrolig hvor mange varme minner stedet fremdeles lokket frem -om sommerkvelder som varte og varte. Tiden går så altfor fort når man er blitt voksen!


For noen år siden fant jeg denne gamle gyngestolen innerst på stabburet til svigers, og det tok ikke lange tiden før den var pusset opp og kledd i villsauskinn. På mange måter vil den alltid minne meg om Sørlandets bekymringsløse barndoms-somre.

Med ønsker om en strålende ny uke!


4 kommentarer:

Landcharm sa...

Koselig med noe som kan minne om noe....

Bea sa...

Så flott gyngestol.

Det er så deilig å ha små ting som minner enn om de deilige barndomsminnene:o)

Jeg regner med du kommet til å fikse noen nydelige julekort du også. Jeg husker nemlig ennå de nydelige bildene du tok av prinsessa. Bildene med de røde julekulene. ;o)


Klem fra Bea

Margrethes hus og hage sa...

slike gode minner er det kjekt å ta vare på :)

Kjempekoselig gyngestol med skinn i.

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Therese fra huset med de rare i sa...

Så koselig med gode minner. BArndomsminner er virkelig de beste! Og for et nydelig hus!*drømme*