onsdag, april 29, 2009

Et perfekt eksempel på mindretallsregjering er å ha en baby i huset.

Tenk at det er over 14 måneder siden dette bildet ble tatt. Jeg synes tiden har gått utrolig fort og det forundrer meg til stadighet å se det driftige lille mennesket som løper på små føtter rundt omkring i huset på jakt etter neste prosjekt. For prosjektene er mange for en nysgjerrig liten opplevelses-entusiast! Douller skal rulles ut, skap skal tømmes -og fylles opp igjen, farlige trapper skal forseres, oppvaskmaskinen skal studeres fra innsiden og objekter av passende størrelse skal selvsagt ha en svømmetur i toalettet. Og en sliten men veldig lykkelig mamma tenker tilbake til de tider da den lille forskerspiren hennes var en liten myk ball som lå i ro og sov nesten hele tiden. Det kjennes så leeenge siden nå!

Nå nærmer det seg en aldri så liten babyboom i min vennekrets og jeg gleder meg utrolig mye til å hilse på de små overraskelsene som har gjemt seg i magene rundt omkring. Jeg fikk akkurat vite at lille Daniel til Vibeke bestemte seg for at det var på tide å komme ut i går. Gratulerer så mye til hele familien! Nå venter jeg bare på jentene (?) til mine to skjønne venninner Kari og Therese. Gleder meg veldig!!! Måtte ta med disse herlige bildene som jeg har lånt av Anne Geddes. Hun tar fantastiske babybilder. Nå må jeg ut og kjøpe nyfødt-presang! Ha en fortsat fin dag.

Hver eneste baby som blir født inn i verden er bedre enn den forrige.

Charles Dickens


Spedbarn sover aldri -de ligger bare til lading.

4 kommentarer:

Anita sa...

Såå vakker! Sikkert skjønn nå også da, men noe som fredfullt som ett sovende spebarn finnes vel ikke!!! Skjønne de munn-til-munn med bamsen bildene!! Blinkskudd! Kos dere!

Charlottes interiørblogg. sa...

Så nusselig med harepus drakt da.)

Livs Lyst sa...

Hælledusken!! Er det mulig å lage noen så skjønne bilder med små babyer?!!!!
Så søte at man nesten får hull i tennene...

Nydelig!
Hilsen Ljo

Anonym sa...

Nydelige bilder!! hm....

vel, jeg kan ikke garantere jente, emn en aktiv stor liten krabat kommer nok SNART ja! Det ser ihvertfall slik ut nå!!

Suss til deg min skjønne xxx

Kari