onsdag, april 22, 2009

Kittelsentastisk!

Jeg har for lengst falt for Theodor Kittelsen og jeg blir aldri lei av streken hans! Mitt første møte medSkriftstørrelse ham var gjennom motivet ovenfor, Nøkken, som mormor og morfar har over sofaen i bestestuen på landstedet sitt. Her er et ganske så lite utvalg av hans imponerende repertoar og noen av mine desiderte favoritter. Jeg har en uferdig idè om å få noen av disse motivene på den søte skuvsengen som jeg fikk av min gode venninne Cathrine. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til, men tankene spinner rundt alt fra å male direkte eller bruke Decoupage. Gode idèer til hvordan lage en koselig Kittelsen-barneseng mottas med stor takk!


Ha en fortsatt Herlig Uke!3 kommentarer:

Peppermyntedrømmer sa...

Helt enig i at han er fantastisk..jeg liker spesielt godt det Kvitebjørn Kong Valemon bildet:)
Når det gjelder skuvsenga er jeg redd jeg ikke kan være til noen hjelp..
men med mine malekunster hadde det blitt decopage..;)
Dersom det fester på det,og vanner veldig ut vannbasert akrylmaling og stryker over hele motivet,vil det bli seende ut som om det alltid har vært der;)
Blir litt "mykere" i kantene liksom..om du skjønner hva jeg mener..he,he..:)

Donald sa...

Det første billede er min favorit: Manden, som står og ser ud over tågen i mosen.

malrodien sa...

hei du ;) ja har skjedd så ufattelig mye her :S hatt en svigesøster som har har vært så nær døden det går ann uten å gå i vei :S 16 lange dager med koma :S og mya annet som har skjedd ellers i miljøet... MEN nå ser det ut til at ting roer seg.. så da blir jeg vel snart å blogge litt igjen :)