mandag, oktober 20, 2008

Sjokoladekake-fadese...

Skulle på fest i helgen og skulle i den anledning ta med en kake. I oppskriften stod det så pent: "la kaken hvile på rist etter steking". Det hadde ikke jeg tid (eller aller helst tålmodighet) til, og da ble resultatet deretter. Den som slurver, får svi... akkurat den regelen slår sjelden feil. Her skal alt gå fort fort fort! Hele kaken falt altså ifra hverandre og bitene måtte settes sammen igjen som et trist kake-puslespill. Det var da ikke annet å gjøre enn å brette opp armene og sette igang med kake nr.2... som heldigvis ble en suksess. Jeg håper den smakte like godt som kake nr 1, som ikke fikk være med på fest...

Elendigheten så en anelse bedre ut under glassklokken. Nok et eksempel på fin innpakning, men dårlig innhold.

Kake 2 hviiler på risten før formen tas av...

Jupp jupp! Og hva har vi lært av dette? Hastverk er lastverk, når dåren har hastverk drikker han teen med gaffel, kvalitet og hastverk går sjelden hånd i hånd ...og ikke minst; man bør la kaloriene stå, ellers setter de seg...





7 kommentarer:

simmas hus sa...

Så dumt at det skar seg med den første kaken. Men den så jo kjempegod ut. Den andre ble jo superfin....
Klem Simmas Hus

ingridmarie sa...

Hahaha-ler godt her, fordi eg kjenner meg sånn igjen!!!! Mitt største problem er det der med å la kaka avkjøle seg før du tek på glasuren... ender ofte opp med rennende glasur gitt..
Igrunn ikkje so dumt det der med at du måtte bake to kaker, no fekk jo den eine bli igjen heime;) Sikker på at dei begge smakte heilt fortreffeligt! MMM Fekk lyst på noko godt til kaffien her:) Varm helsing ingridmarie

Cathrines blogg sa...

Den kaken ser bare dødsgod ut!! TYror jeg må invitere til fest snart......
Klemeklm ;o)

NUSSE sa...

Ja jeg kommer gjerne! :-)

Veronica sa...

Hehe, ja sånn kan det gå. Men kaken ser ihvertfall kjempe deilig ut! :D

Lene sa...

Hei, Camilla.

Duuu, den kaka hadde gått ned på høykant her, åkke som. Syns den så riktig så mums ut :)

Det er Lene her - fra den lukkede bloggen "det beste i livet". Tusen takk for koselig mail. Jeg sender deg en invittasjon på mailadressen din. Du må gjerne linke meg på siden sin, om du vil - men det er viktig at du da ikke kopierer adressen fra mailen du får av meg. Men skriv derimot inn adressen manuelt - altså: detbesteilivet.blogspot.com

Jeg har ikke vært verdens ivrigste blogger i sommer - men jeg ønsker deg likevel hjertelig velkommen inne hos meg :)

Lene :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Den kaka såg veldig god ut!! :) Synd at ein ikkje kan smake sånt over nettet.. :P Kanskje det kjem ein gang, det også :D Hehe. Ønsker deg ein herlig dag! :) Godklem :)