torsdag, oktober 16, 2008

Nå har...

julepynten kommet til Ikea! Løp og kjøp...

5 kommentarer:

A-mora sa...

Takk for kommentar på bloggen min.
Jeg har begynt og kjøpe julegaver, men jeg vil ikke at butikkene skal begynne med jula så tidlig. Det er litt motsigendes det der jeg vet det .
Ha ei fin helg

NUSSE sa...

Er enig i det. julen kommer tidligere og tidligere. Og kjøpepresset er enormt! Men jeg har begynt med julegaver jeg og... likevel. ha en fin helg du og :-)

charm design sa...

Hei så hyggelig at du la igjen en kometar.Så fant jeg deg,fin blogg du har.Ønsker deg en fin dag i nydelig høst vær,iallefall er det flott her på Østalndet.

Ann-Helen sa...

Takk for besøk hos meg:)
Hestepasser:-O Den sjansen hadde jeg ikke latt gå fra meg nei, for en opplevelse:) Er jo mest inne i travsporten jeg, så vet ikke mye om dissa ridehestene/folka, men er dypt imponert over hva de presterer:)
Julepynten går jeg fort forbi med lukkede øyne, enda iallefall! Gleder meg veldig til jul, men vil glede meg over høsten ferdig først:)
ha en fin helg:)

Rosa sa...

eg har begynt å tenke på jolegåver, men vil ikkje sjå joleutstillingar, pynt og marsipan på leeeeeenge endå, hihi. Er som fleire litt ambivalent på det området. Tusen takk for hyggjeleg kommentar hos meg, og god laurdagskveld til deg!