torsdag, oktober 30, 2008

Et trappehus til å grine av...

Trappehuset ble bygget på huset vårt i midten av 60-årene, og har også en dør som leder ut i hagen. Rommet fremstod først som mørkt og direkte nitrist med sine ukledelig gulnede panelvegger. Her var det ikke noe koselig å være! Forrige eier hadde enorme mørke bokhyller langs veggene, men jeg syntes rommet absolutt hadde større potensiale!
Det skal nå brukes som et lite oppholdsrom, så kanskje en koselig sjeselong og et lite bord skal få plass under vinduet her etterhvert. Inntil videre får kustolen regjere kroken. Jeg har noen lange smale hyller som jeg tenker blir fine på langveggen over trappen. Det mangler fortsatt gardiner, en fin taklampe og et lite fargerikt gulvteppe, men jeg hadde så lyst til å vise den allerede store forandringen.
Veggene er malt med silkematt Lady "Refleksjon", og taket har også fått seg et strøk hvitmaling. Det var så hvitt og rent mot det gulnede treverket, men etter at veggene var ferdigmalte, så det jaggu ganske så skittent ut! Jeg er kjempefornøyd med resultatet og synes rommet virker mye større og triveligere nå. Her gleder jeg meg til å slenge meg nedpå med en god bok! To be continued...
7 kommentarer:

Line sa...

Snakkar om forandring, det vart jo kjempeflott:0)
Så mykje lysare og koselegare...
Vi har panel på loftsstova vår og, som eg har lyst til å male...Må berre få mannen i mitt liv på gli først;0)
Fin torsdagskveld til deg!

Lene sa...

Hei, Camilla.

Knallfint ble det hos dere!! Virkelig! Og jeg er sånn passelig misunnelig på dere som er i mål. Vi har også et aldeles grufult trapperom her fra 60-tallet. En dag.... MEn ting tar tid ;)

Så utrolig fine ord hos meg. Sånt varmer :) Jeg har ett årsjubileum på bloggen, og har lyst å dele ut premie. Hjertelig velkommen til å delta i trekningen :)

Ha en finifn kveld i ditt lekre trapperom ;)

Lene sa...

Glemte å kommentere stolen... Skikkelig KUUUUUL ;)

Bea's verden sa...

Så nydelig det blir.
Gleder meg sånn til å se flere bilder etterhvert.
Dere har kjøpt et utrolig nydelig hus med masse muligheter. :o)

Merethe sa...

For en forandring!
Det ble jo kjempekoselig!:)

Cathrines blogg sa...

Dere har bare vært superflink, supereffektiv og det er blitt superfint!!! Eksamen om en uke, etter det tar jeg en tur! Definitivt!!!
Stor klem :o)

Solveig sa...

For en forandring:)
Så mye finere,og lysere det ble!