torsdag, januar 14, 2010

Når små gleder i hverdagen blir store!

Det har ikke vært tid til blogging i det siste. Jeg har hatt det veldig travelt og det har vært en spesiell jul siden jeg mistet min far på julaften. Livet er noen ganger trist og urettferdig, men vi kommer oss igjennom det på et eller annet vis.
Jeg håper jeg etter hvert får tid og lyst til å blogge mer igjen, for det er en kjærkommen liten hverdagsflukt innimellom. I dag har jeg vært på skogstur med hunden og da jeg kom hjem hadde postmannen vært og lagt fra seg en overraskelse til meg i postkassen! Nå skal jeg ta meg en liten fristund i godstolen og kose meg med favorittbladet mitt!
Tenk at vi allerede er kommet til midten av januar 2010! Denne skjønne Carl Larsson-kalenderen kjøpte jeg på bokhandleren før jul. De nostalgiske bildene er utrolig vakre og jeg har planer om å bruke dem til noe senere.


Jeg elsker blomster og i det siste har jeg fått masse blomster av skjønne, omtenksomme venninner. De lyser opp inne nå når det er kaldt og guffent ute her i Bergen (og ikke minst forurenset...huff). Hvis du er bergenser bør du la bilen stå om du har mulighet til det!


FØR:

ETTER:

Vimpel tar seg en veldfortjent cowboystrekk etter dagens tur i snøen.
Ha en Flott dag alle sammen!
Hilsen

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei!
Koselig med et innlegg fra deg igjen. Skjønner at du har hatt en vanskelig jula da... kondolerer!
Godt at du kan glede deg over slike hverdagsting som de du viser bilder av.. det er viktig. Jeg fikk også det bladet i posten i dag, og skal kose meg med det og symaskina i kveld.

Har en drøm... sa...

Hei!
Så trist at du mista pappaen din, kondolerer!

Men det er fint du likevel kan glede deg over hverdagsting som Ingrid sier, det er viktig! Gode venner har du og som gir deg så flotte blomster og viser at de er glad i deg... og lange turer med hunden (sikkert din beste venn) det er terapi det:o))

Klem fra Line

pensjonat frua sa...

Så fin blogg du har! Har ikke vært her før, tror jeg!
Trist å høre at faren din døde. Jeg har mistet min svigerfar i høst, så kjenner det på kroppen det du er gjennom. Men ta vare på øyeblikkene du!!- og kos deg og med god samvitighet, er viktig det og. En får livet i nytt perspektiv når en mister noen nære!

Lena sa...

Leit å høre om faren din... Sender deg varme tanker. En hund er ekstra god å ha i tunge stunder :)