torsdag, januar 28, 2010

Guilty Canine Pleasure...


Noen kjøper hyllemetere med sko og støvletter, andre bruker en formue på vesker og accessories. Det er mye (rart) vi mennesker gjør for å føle oss vel innad og utad, og noen gjør det ved å pynte på hundene sine. Vimpel fylte 5 år her om dagen og i den anledning fikk han nytt halsbånd. Et rødt og fint et -med små hundebein på ...ingen flotte greier men mer enn flott nok for bydelens vakreste (les: mest sjarmerende) blandingshund.
Jeg må innrømme at jeg blir litt trollbundet av å kikke på all glamouren og bling bling`en som er å få tak i på diverse nettsteder. Det florerer med strass, diamanter og overdådige kreasjoner -for ikke å snakke om klær og hundesenger (og møbler)! Hvem er det som kjøper dette egentlig? Jeg synes det er råstilig med fancye hundehalsbånd, men verken hunden min eller jeg er typene til å sprade rundt med sånt.
Dette er designet av gullsmeden Stephen Webster. Det er pakket med 2-karats diamanter, en senterstein på 2,23-karat og et 24 karat gullbein. Stephen designet den for et moteshow holdt på Harrods å vise tilbehør for hunder. Produktet er kun å få på Harrods i London for de som måtte være interessert. Men hvis du leter etter noe ekstraordinært, så ta en kikk på bildet nedenfor. Verdens dyreste halsbånd har en pris på 1.8 millioner U.S. dollar. Puh!
Det 52-karats diamanthalsbåndet inkluderer en 7-karats diamant i midtpunktet omringet av platina og 18-karats hvitt gull. Ikke rart Mr. Papillon ser litt alvorlig ut. Sikkert tungt med alt det stæsjet rundt nakken...
Disse halsbåndene er fra Dog Collar Boutique og er nok litt mer overkommelig i pris for dem som ikke har millioner i banken og dessuten andre ting å bruke pengene på ;-) Enjoy! Og ha en fortsatt fin kveld!
Hjertelig Hilsen

2 kommentarer:

AnnaJohanna sa...

Ja dette var mange flotte halsbånd! Vi har en liten dachs som gjerne ønsker seg et slikt et, men det kan hun desverre bare drømme om... både hun og jeg..

Koslig blogg du har, kjekt å bli inspirert :-) ha en flott kveld videre.Klem

bloggenanne sa...

Takk for hyggelig kommentar på hundebildet mitt. *stolt* Jeg tror nok verken jämthunden min eller din Vimpel er diamanthalsbåndhunder :)