lørdag, januar 23, 2010

Før/Etter og litt TV-stue...


Vinduskroken i TV-stuen. Her er det koselig å sitte med en godbok og lese. For tiden sitter jeg mest med hodet langt inn i PC-skjermen og skriver bacheloroppgave. Den som bare hadde mer tid til interiør og pusling hjemme...

Dette søte skapet fikk jeg tak i på et loppemarked i høst, og nå har det tatt seg et forfriskende dykk i malingsspannet. Jeg synes det trehvite bringer frem hyttefølelsen, og den vil jeg ikke ha hjemme! Roseknottene fra Indiska var altfor store, så nå må jeg ut på leting etter nye...

Morsomme kopper fra Living som på flere måter setter farge på tilværelsen. 4 stykker for 99 kroner (røde eller blå) -løp og kjøp!

Og her er dukkesengen som ble med hjem fra samme loppemarked. Full av støv og spindelvev var den; nå er den lys, blid og fager og flittig i bruk av bamser og dukker.

TV-stuen har begynt å bli ferdig etter hvert, og det er en utrolig koselig plass å sitte på kveldstid. Her er trappekroken der Bestefar-speilet med bord har fått sin plass. Ved siden av henger Lille-Nusse og Bamse.
Hilsen


9 kommentarer:

Drømmeskyen sa...

Så flott du har det! Skapet du malte ble veldig fint:)

Ha en fin kveld.

Hilsen DS

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Skapet ble stilig med litt hvitmaling og ny knott på seg :-)
Her og henger fortsatt julelysene i vinduene (har samme som deg), men vi har ikke tent lyset i dem de siste 14 dagene. For ja, alle andre har ryddet bort for lengst. Pakker vekk i morgen jeg :-)

Ønsker deg en fortsatt trivelig helg!
Hilsen j-k

Hege fra Ditt og Datt sa...

Det skapet ble så stilig! Jeg må lære meg å male og ikke bare "kaste"... du har det jo kjempekoselig :)
Ha en fin kveld!
Klem Hege

Har en drøm... sa...

Hei
Takk for kommentaren om min bakedag:o)Har faktisk ikke laget disse hornene siden heimkunnskapet jeg heller, haha:o) Fant oppskriften på en eller annen blogg...

Nydelig den hylla ble, helt utrolig hva den hvitmalingen gjør altså... og de jumboknoppene var kjempefine, tror jeg må ta meg en tur på Living...

Herlig vugge og:o)

ha en fortsatt god helg!

Klem Line

Hulda sa...

Så flott det skapet som du ordnet, ble. Nydelig. Passet jo så godt der over stolen. :)Det er jo så artig å pusse opp og ordne på møbler. Er ofte ikke så mye som skal til.

Kjeruben sa...

Ååå eg elskar før/etter-bilder!
og så flott konsollbord og speil du har!!!! nyyyydelig!
:o)

Margrethes hus og hage sa...

Så fint du har pusset opp både skapet og dukkesengen :)
Det ble en kjempekoselig lesekrok, og du får nok mye glede av den når du er ferdig med oppgaven din.

Takk for koselig hilsen :)
Ønsker deg en fin søndag, hilsen Margrethe

Hvite engler sa...

Hei, fin blogg og masse inspirasjon her...Klem Hanne

Dagny @ Beautiful Living sa...

ELSKER konsollbordet med bestefarsskapet og stolen med kuskinn!! Tusen takk for superkoselig bursdagshilsen! Vi hadde en helt super middag i går :)