tirsdag, desember 09, 2008

På sporet av en gjest...

REV
RÅDYR
MÅR
SKOGMUS
HJORT
HARE
GAUPE
BJØRN
EKORN
ELG
Det er så morsomt å kikke ut vinduet på morgenen når det har snødd! I tillegg til at det gir den rette julestemningen, kan man også se avslørende spor etter nattlige eventyr. Her i området er det flust med hjort. Jeg vet ikke akkurat når på natten de er der, men jeg har i vinter flere ganger sett dem aktive langs veien mellom klokken 02.00 og 04.00. Det er som å være på safari; de bryr seg nesten ikke om at du stanser bilen og kikker på dem. Nå er det ytterst sjelden jeg ferdes ute på akkurat den tiden av døgnet, men da er det jo spennende å istedet følge sporene de har etterlatt seg i hagen vår, både på bakken og i form av nedspiste busker. Etter å ha bodd i by det meste av livet, synes jeg at dette er kjempeinteressant og veldig eksotisk! Nå har jeg fått ny farge på hjortehodet jeg fant på loppis for en tid tilbake. Jeg synes det ble litt artig :-)
Et barn som rekker ut hånden for å hjelpe et lidende dyr, vil en dag rekke ut hånden til sin neste.
Albert Schweitzer11 kommentarer:

Anette sa...

Heisann!

Første gang jeg er innom her. Det hjortehodet ble skikkelig bra! :-)

A-mora sa...

Det hodet ble tøft:))
Ha en fin dag

Lisemoren sa...

Vi ser også hjortene om kvelden på hytta. Det er flotte dyr. Jeg syns de skal få være i skogen jg da. Julepynten du hadde laget var veldig fin også. : )

NUSSE sa...

Tak for det, og helt enig Lisemoren. Nå bor jeg med skog rundt meg på alle kanter jeg da og har ikke gjerde til nederste del av hagen. Er nok derfor vi går "oppi hverandre" ;-)

pillepalle sa...

Hei Nusse!

Tusen takk for en hyggelig komentar og for at du tittet innom hos meg! Hilsen, Pillepalle

Solveig sa...

Hei:)
Stas med fotspor ja.
Gøy for barna å det da, å utforske og finne ut hvem som går utenfor huset;)
Så fint hus dere hadde!
Veldig koslig:)

Ha en super dag!

Tulip sa...

Ja kjempeartig å følge dyrespor i snøen. har ikke akkurat flust med "villdyr" i hagen, bare et pinnsvinpar, som har gått i vinterhi nå!

Ha en fin uke!

Kristoffa sa...

Så koselig at du likte englefatet mitt. Dette er laget med decoupage. Bildet er printet ut og fuktet med decoupage på begge sider. Bildet må deretter tørke litt før jeg legger det UNDER fatet (har også hatt på decoupagelim der).
Har en egen lakk som jeg har på etter at decoupagen har tørket. Denne lakken forsegler skjøtene.

Thea sa...

Spennende å se hvem som har vært på "besøk" ja.. Hjorten ble kul når den ble hvit:)!! Ikke så mye hjort i vår lille hage, men hender jeg treffer på noen på vei hjem fra jobb.. Senest denne uken ved en bussterminal!!! Ah en fortsatt super dag, så stikker jeg innom igjen snart:)

Ida sa...

Heisann! Du har så søt blogg! Blir også kjempefacinert av dyrespor o sneen! Mamma og pappa har hytte på Kvamskogen - mye spennende å "jakte" på etter en natt med nysnø! Må være og ja.. ikke minst føles eksotisk for en byjente å ha det rett utenfor døren! Her går det mest i kattelabber :-)

Ble utrolig tøft det elghodet ditt - skikkelig stilig! :) Blir så imponert over hva litt hvitmaling kan gjøre med gjenstander :)

Håper du får og har en fin helg!

Klemmer

Cathrines blogg sa...

Ja jammen er det forskjell på by og land!! Så fint huset er i vintervær!