søndag, desember 21, 2008

Barnslig fryd!!!

Da jeg var på jobb hadde jaggu Nussemannen vært og kjøpt juletre! Det var en koselig overraskelse å komme hjem til. Nydelig flott var det også! Tidligere år har vi hatt plast-tre siden vi ikke har feiret jul hjemme og ikke har hatt barn. Er superfornøyd med treet og det var utrolig moro å pynte det. Vi må dog nøye oss med pynt på den øverste delen av treet siden vi har en liten rakkerjente som til stadighet krabber ut på store forskningsoppdrag. Innsamling av prøvemateriale (julepynt) til analyse er en populær geskjeft.
Noen av julepyntomanens favoritter; disse søte hjortene kjøpte jeg på Åhlens i fjor. Synes de er superfine.Ha en Fortreffelig 21. Desember!

5 kommentarer:

Ida sa...

Så herlig pyntet juletre :) Syntes bare det var sjarmerende med den manglende pynten i bunnen - hihi ;-) Slik blir det kanskje for oss til neste år - når en på 10 mnd kryper rundt og vil dra i det som er å nå ;-D

Ha en flott søndag! Klemmer fra Ida

Carpe Diem sa...

Kjempefint juletre. Gledar meg til å pynte treet eg og. Me har tradisjon på å pynte treet dagen før dagen, så litt venting enda...
Da våre ungar var små passa eg på å ha uknuselege ting nederst.

Ha ei fin førjulstid.

NUSSE sa...

Ja hun er 10 måneder nå og skal plukke på alt. Ingen vits i å henge noe innen rekkevidde for da skal det ned -uansett ;-) Vi har t.o.m. festet treet i taket med tau (kan ikke se det) for at det ikke skal velte om hun blir for ivrig hihi :-)

Cathrines blogg sa...

Å vi er så heldige å ha verdens beste menn.....
Veldig fint!
Feirer dere hjemme?? Fikk du meldingen??
Klemklem

-Mia- sa...

Koselig blogg du har! God Jul til deg og dine! Klem-Mia