søndag, mars 21, 2010

Vårtegn!

Et sikkert vårtegn er loppemarkedsesongen, og i går morges kastet jeg meg rundt og dro mann og barn med til årets første ved Ulsmåg Skole i Bergen. Det var flust med folk som hadde tenkt samme tanken, og gymsalen og skoleplassen sydet av loppehungrige mennesker i alle aldre. Jeg var på jakt etter noe helt spesielt; et bord å ha i TV-stuen. Gjett om jeg ble glad når bordet av mine drømmer åpenbarte seg innimellom andre adoptivlystne skatter, og så til kun 250 kroner! Ellers var det kjekt å gå og kikke på alt krimskramset, men jeg synes de hadde finere ting i fjor.


Et annet sikkert vårtegn er snøklokker som popper frem uti hagen. Og rundt den har jaggu hjorten vært og dandert plenen med etterlatenskapene sine -like ved inngangsdøren vår. Jeg liker tanken på at hjorten spankulerer rundt i hagen vår i ny og ne -bare koselig det.

Inne er våren og i anmarsj; Nusse-mannen har pyntet opp med påskeliljer i heimen. Han og Lille-Nusse har tatt seg en velfortjent søndagstur til Akvariet i dag, mens mor sitter hjemme med hodet i seriøs bachelormodus. Her er noen (mørke og dårlige) bilder av det nye stuebordet. Jeg elsker det! Hurra for loppemarked og hurra for våren!
Fortsatt god søndag!


3 kommentarer:

Bette sa...

Kjempfint bord!! Her har det gått i fotball og håndball hele helgen,så det har ikke blit noe loppemarked på meg....

Håper du har det bra,Millamor:)
Syns vi må få til en jentekveld snart!
God klem fra meg!

Nostalgia sa...

Bordet var kjempefint ! Var på samme loppemarked og syntes det var greie priser :-) Kom litt sent ut til møblene, og da var det mange godbiter som var gått..;-9

Ønsker deg en fiiin ny uke !
Klem, Nostalgia

Randi sa...

Så flott bord du fant då. Vurderte faktisk å gå på det loppemarkedet vi og, men så gjekk no plutselig bare helga utan at vi kom så langt...
Ja,ja, sesongen er jo i gang, så det kjem jo mange nye muligheter :-)
Snøklokker er så fint, skikkelig vårstemning!
Ha ein fin søndagskveld vidare.
Klems