fredag, mars 19, 2010

Stjernespekket!


I dag har jeg vært en lille tur på Living og der fant jeg disse feiende flotte stjerneteppene til 129 kroner stykket. De passet perfekt til TV-stuen og gjesterommet, og hadde ikke studentlommeboken begynt å klynke og vri på seg, så hadde jeg kjøpt en hel haug! De hadde flere farger, men jeg endte til slutt opp med blått og rødt -Hurra! Løp og kjøp! I tillegg fikk jeg med meg tallerkenhylle nr. ørten fra Fretex. En god dag, altså :-)
Jeg har vært elendig på bloggingen i det siste, så nå er det godt å få på plass et nytt innlegg her. Årsaken er en blanding av dårlig tid og det faktum at jeg rett og slett har vært litt lei. Det skorter ikke på bloggifiserbare muligheter, men blogglysten har rett og slett vært litt laber.

Nå begynner TV-stuen å bli skikkelig koselig, men jeg er fremdeles på jakt etter det rette stuebordet og et teppe. Kanskje morgendagens loppemarked vil løse problemet? Nå som våren endelig er i anmarsj popper det opp med lopper på barneskoler rundt i landet, til min og mange andres store glede!

Gjesterommet begynner også å ta endelig form, og jeg er kjempefornøyd med sengeteppet kjøpt på Living tidligere i vinter. Vi bor en anelse landlig til og da er det viktig å kunne tilby overnatting til familie og venner som kommer på besøk. Etter en knallhard vinter (altfor hard for en pysete bergenser ihvertfall), gleder jeg meg til våren, vennebesøk og muligheten til å sitte ute om kveldene. Det er ikke sååå lenge til...
Denne utskjæringen har den forrige huseieren laget, og jeg synes den er litt morsom. Nusse-mannen hadde kastet den ut da vi pusset opp overetasjen, men jeg fikk reddet den fra bossfylling-døden i siste sekund. Litt funky details må vi jo ha...
Med disse bildene fra gjesterommet og TV-stuen ønsker jeg alle en riktig god helg!

Hjertelig Hilsen

2 kommentarer:

ajende sa...

Takk for at jeg fikk kose meg med bloggen din etter en hektisk dag. Flotte bilder du har og mye namma-namm. Ha en fin helg.

Margrethes hus og hage sa...

Så fine pledd du har kjøpt. Det er koselig hos deg :)

Ønsker deg en fin helg. Hilsen Margrethe