fredag, april 23, 2010

Krøllete familieforøkelse!


I Bergen er våren stadig frempå med iherdige forsøk på å yte sol, varme og grønne knopper. Men den høyt savnede årstiden slåss ennå mot haglvær, rimdekte marker og sur, guffen vind. Nå vil jeg ha 100% vår snarest! Blir så skuffet når jeg må skrape is av bilruten i slutten av April... Noen herlige solstunder har det uansett vært, til stor glede for våre to nye familiemedlemmer. De spretter og bakser rundt og er fornøyd uansett vær, med stadig økende midjemål. Må dra til med en klisjè; sauer er faktisk ålreite dyr.

Lambert (12 dager) og Brutus (6 dager) er avviste, men langt fra fornærmede koppelam, som vi har fått av vår skjønne venninne Ingrid. Det var av ulike årsaker forventet at de begge skulle stryke med, men nå har de fått en ny sjanse som kjælesauer hos oss. Vimpel er storfornøyd med selskap av to rakkere i hagen og Lille-Nusse er stolt som en hane av sine nye venner.

Vimpel demonstrerer avslapningskunst av beste sort på en sliten hagebenk. Her må det pusses og males i sommer!

Gamlefar følger med... ikke prøv dere på noe.
Vårlig klem fra

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Nei vet du hva!! Jeg kommer i morgen den dag!!! Så utrolig utrolig søte!!! Ååååååååååå, jeg kommer! Tar hele familyen med!! Tralala...

Theona sa...

Takk for hyggelig hilsen. Koselig blogg du har også, skal følge med...

Klemmer AiNa

Ingrid sa...

Helt enig i at NÅ bør det blir skikkelig vår... det haglet er i dag!