mandag, februar 08, 2010

2-årsdag!

At tiden flyr avgårde blir ekstra tydelig når vi ser på de små som vokser til. Jeg synes det er ganske enkelt forunderlig at Lille-Nusse har rukket å bli 2 år allerede, og jeg er (som de fleste andre) en stolt og lykkelig mamma som følger hvert lille trinn i utviklingen med stor begeistring. På søndag var det duket for ellevill feiring, og vi koste oss med slekt og venner fra fjern og nær.
Gassballong fra Ballongdekor må til! Gøy for både voksne og barn.
Bursdagsgaven fra tante og onkel passer på...
Nusse-mannen pyntet utenfor også...
Rosa pynt og rosa duk; en liten prinsesse verdig.
Farmors kake er verdens beste!
Jeg letet byen rundt etter rosa servietter (streber!), og det var ikke lett å oppdrive. Jeg fant til slutt på Åhlens, og der hadde de rosa lys og kakeunderlag også. Merkelig at det er så dårlig utvalg i bursdags-stæsj i en stor by som Bergen. De fleste steder er det Hannah Montana og Lynet Mc Queen som okkuperer hyllene, men det er jo ikke for alle.
Det ble en veldig koselig feiring og bursdagsbarnet stupte i seng etter en lang dag. Jeg synes barnebursdager er supergøy, men har hørt rykter om at besøk fulle av barnehage- og skoleunger har en tendens til å ta litt av. Den tid, den glede ...eller sorg -alt ettersom. Jeg er forberedt på det meste! :-)
Ha en Flott dag videre!

4 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Tiden går fort, det er sant. Man må nyte dagene. Plutselig er de små blitt store og uavhengige, og man står og lurer på hvor årene ble av :)

Det ser ut som et skikkelig flott bursdagsselskap med masse godt for store og små :)

Alven sa...

Gratulere med jenta di :-) Ser ut som dere hadde all grunn til å kose dere :-) nam nam :-)

Ha en fortsatt fin uke :-)

Bea sa...

Hei

Litt sent ute, men vi håper vi blir tilgitt:o)

GRATULERER med DAGEN

Hilsen
Siv B og Kajsa

Anette {foreldremanualen} sa...

Gratulerer med vel overstått! Lekre kaker. :-)