onsdag, februar 24, 2010

Lei av hvitt...

Nå synes jeg det er på høy tid med bare bakker og varmegrader! Her i Bergen er det nesten sånn at det evinnelige regnet savnes. Neida, jeg klager ikke -for all del. Det er flott og kjekt med masse snø, men jeg begynner bare å bli bittelittegranne lei. I morges var det kaos på veiene igjen og jeg var på seiltur med bakhjulene mer enn èn gang. Vil bare si at jeg gleder meg så forferdelig til våren! Gjør ikke dere?

Jeg gleder meg faktisk til å klippe gresset...

...Og drømmer om vårsolen!

Hvor ble det av ripsbuskene våre?

Det begynner å bli en stund siden noen lå og slanget seg i denne hengekøyen...

...Og lenge siden Lille-Nusse har kunnet kose seg på dissen sin...

Det er masse å glede seg til når vi nå går lysere tider i møte!

En liten bildekavalkade fra en snø-trøtt Nusse,
med ønske om en flott dag til dere alle!!!
Ha en fin Vinterdag!
Hilsen

mandag, februar 08, 2010

2-årsdag!

At tiden flyr avgårde blir ekstra tydelig når vi ser på de små som vokser til. Jeg synes det er ganske enkelt forunderlig at Lille-Nusse har rukket å bli 2 år allerede, og jeg er (som de fleste andre) en stolt og lykkelig mamma som følger hvert lille trinn i utviklingen med stor begeistring. På søndag var det duket for ellevill feiring, og vi koste oss med slekt og venner fra fjern og nær.
Gassballong fra Ballongdekor må til! Gøy for både voksne og barn.
Bursdagsgaven fra tante og onkel passer på...
Nusse-mannen pyntet utenfor også...
Rosa pynt og rosa duk; en liten prinsesse verdig.
Farmors kake er verdens beste!
Jeg letet byen rundt etter rosa servietter (streber!), og det var ikke lett å oppdrive. Jeg fant til slutt på Åhlens, og der hadde de rosa lys og kakeunderlag også. Merkelig at det er så dårlig utvalg i bursdags-stæsj i en stor by som Bergen. De fleste steder er det Hannah Montana og Lynet Mc Queen som okkuperer hyllene, men det er jo ikke for alle.
Det ble en veldig koselig feiring og bursdagsbarnet stupte i seng etter en lang dag. Jeg synes barnebursdager er supergøy, men har hørt rykter om at besøk fulle av barnehage- og skoleunger har en tendens til å ta litt av. Den tid, den glede ...eller sorg -alt ettersom. Jeg er forberedt på det meste! :-)
Ha en Flott dag videre!

mandag, februar 01, 2010

Liten/stor.

Ukens Mandagstema er Liten/stor og da syntes jeg dette sjarmerende tospannet passet perfekt. Bildet er tatt èn uke før Lille-Nusses 2-årsdag (stooor jente... eller ganske liten)? Hun sitter på Shetlandsponnien Maverick (et eksemplar av en av verdens minste hesteraser). To miniatyrer i velfungerende samspill bryr seg ikke om størrelser. Hvem er liten og hvem er stor? DetSkriftstørrelse kommer vel an på hvem man spør... Se flere bilder her.